Afhentning af jernskrot Næstved

Afhentning af jernskrot i Næstved – hurtig og nemt! Afregning på stedet, vi tilbyder altid markedets dagspris. Vi har fokus på miljøet, så når du vælger os gør du en miljøet en tjeneste. Vi sørger for håndteringen af jern skrottet foregår på den korrekte måde, og at det sendes til genbrug og ny produktion. Kontakt os uforpligtende i dag, hvis dette lyder interessant for jer.

Skrotpladsen kommer og afhenter hos dig!

Har du en masse jernskrot på byggepladsen eller i hjemmet, som du gerne vil af med nemt og hurtigt? Du behøver ikke leje en trailer, og sætte flere timer af til kørsel på skrotpladsen. Vi sørger for det hele, og du får penge for dit resterende skrot.

Når du vælger os, så har du garanti for korrekt håndtering, samt den bedste markedspris på dagen. Vi afhenter alt metal- og jernskrot i Rødovre, afhentning samt eventuel nedrivning.

Mange års erfaring med afhentning af jernskrot i Næstved

Vi har arbejdet inden for branchen i mange år, og har hjulpet mange forskellige kunder, med at slippe af med deres jernskrot. Vi udvikler os hele tiden, så vi kan give den bedst mulige service til jer. Alle vores processer er udarbejdet ud fra vores kunder, så det er til gavn for jer.

Lyder vi som det rette valg for dig? Kontakt os for et tilbud på afhentning.

Eksempler på jernskrot

  • Brændeovne
  • Radiatorer
  • Vandrør
  • Halmvogne (uden dæk)
  • Landbrugsredskaber
  • Gødningsspredere mv.

Dette er nogle af de eksempler på jernskrot, som vi afhenter hos vores kunder. Der findes mange flere, og du meget velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om noget.

Afhentning af Jernskrot i Næstved – Hjælp miljøet!

Når du sælger dit jernskrot til os, gør du en god tjeneste for miljøet. Vi sørger nemlig for, at det håndteres korrekt og sendes videre til genbrug og ny produktion. Vær med til at mindske CO2 udledningen og bidrag til genbrug ressourcerne. Kontakt os uforpligtende i dag!

Send os en besked og få et tilbud

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os