rustne rør

Afhentning af jernskrot Amager

Skal du af med en masse jernskrot på Amager eller omegn? Vi gør det så nemt for dig som mulig, vi besøger dig hjemme hos dig, hvor vi afregner på stedet. Du slipper for, at skulle leje en trailer eller andet, og kører det op på din nærmeste skrotplads.

KJ Metalopkøb tilbyder altid markedets dagspris på dit skrot. Kontakt os i dag på tlf. 40 11 62 81, og hør hvornår vi vil kunne afhente dit jernskrot.

Vi afhenter dit jernskrot på Amager uanset mængden

Har du været i gang med et større byggeprojekt eller en mindre tilbygning? Uanset omfanget af overskydende jernskrot, så vi det rette valg for dig. Vi hjælper både private og erhverv med at slippe af med deres jernskrot, nemt og hurtigt.

Ud over den gode service, så gør du også det ekstra for miljøet, når du vælger os. Vi har fokus på genbrug, så vi ikke skader miljøet mere end vi gør i forvejen.

Hvad hører ind under kategorien jernskrot?

Der findes mange forskellige ting i hjemmet, på byggepladsen m.m. som går hører ind under jernskrot. Se eksempler nedenunder:

  • Brændeovne
  • Radiatorer
  • Vandrør
  • Halmvogne
  • Landbrugsredskaber
  • Gødningsspredere
  • Og meget mere

Udover jernskrot tilbyder vi også afhentning af metalskrot, kobberskrot og messing skrot. Alt sammen til skarpe priser og god service.

Du altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om noget eller hvis du ønsker afhentning af dit jernskrot.

Kontakt os uforpligtende, hvis du ønsker afhentning af dit jernskrot på Amager

Har du nogen spørgsmål i forhold til afhentning, pris eller andet, så du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig! Vi garantere god service, høj kvalitet, fokus på miljøet, samt hurtig afhentning.

Send os en besked og få et tilbud

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os