Lad os købe dit kobber skrot – Bestil den rullende skrothandler

Vi tager imod alle former for metaller også kobber skrot. Vi sørger for markedets dagspris, vægt og afregning på stedet samt afhentning fra din placering. Kontakt os40 11 62 81, så sender vi vores skrotplads på hjul og videresender til kobberet til genbrug på Sjælland.

Lige siden 1987 har vi fungeret som handler af metal og kobber skrot for danskerne. Sammen kan vi gøre en indsats for at passe bedre på miljøet og sørge for, at diverse metaller genbruges. En ekstra bonus er, at du tjener penge på dit kobber skrot, når du sælger det til os. Så kontakt os med dine produkter, så giver vi markedets højeste dagspris på dit affald.

Opkøb af kobber til konkurrencedygtige priser

Kobber findes i flere forskellige produkter og kan ofte genbruges. Vi tager imod gammelt og nyt kobber i både mindre og store mængder, også gerne fra byggepladser, containere og lignende. Vi giver en pris ud fra vægten af dit kobber og tilrettelægger den variable pris efter dagens højeste markedspris.

Derfor er du altid sikret en god handel når du benytter KJ metalopkøb. Har du en større mængde metal, så kan vi sørge for opkøb af kobber til den højeste markedspris med afhentning på din adresse. Kontakt os for at bestille den rullende skrothandler til dit kobber skrot.

Vi afhenter dit kobber skrot – os sender det til genbrug

Der er mange grunde til at benytte os fremfor en container. Foruden at du tjener penge på dit affald, så er du også med til at mindske CO2 udledningen. Helt op til 50% af jernværkernes produktion kan reduceres, når du sælger dit metal og kobber til genbrug via os. Danmark er blandt et af de lande der bidrager mest til genbrug af metaller, og det er takket være en kunde som dig. Udfyld vores kontaktformular, ring på 40 11 62 81 eller skriv en mail til kj@kjmetal.dk, så giver vi højeste dagspris på dit kobber skrot. Vi både afvejer, afregner og afhenter på stedet, så det er nemt for dig som kunde.

Vi kører på hele Sjælland, dette inkluderer blandt andet: Gladsaxe, Næstved, Rødovre, Roskilde, Greve, Hedehusene, Taastrup.

Send os en besked og få et tilbud

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os