Jernskrot Rødovre

Dit gamle jernskot er penge værd. Lad os opkøbe dit jernskrot i Roskilde, så giver vi markedets dagspris direkte til dig. Derfor er du altid sikret den bedste handel, når du benytter KJ Metalopkøb.

Vi er din rullende skrothandler, der både afhenter dit skrot og udbetaler din præmie på stedet. Vi kører på hele Sjælland og afhenter også fra byggepladser såvel som containere. Ring til os på 40 11 62 81, så kommer vi hurtigst muligt.

Få afhentet dit jernskrot

Det er både nemt, hurtigt og miljørigtigt at kontakte os, når du har jernskrot liggende. Vi har gjort processen så nem som muligt for dig som kunde. Derudover sørger vi for, at dit skrot efterfølgende håndteres korrekt og køres til genbrug. Når du benytter os som din forhandler af jernskrot i Roskilde, er du sikret en god pris, nem proces og en korrekt håndtering i forhold til lovkrav samt miljøet. Kontakt os allerede i dag, så kommer vi hurtigst muligt.

Din specialist i alle jern og metaltyper

Vi har erfaring siden 1974 og er derfor dit sikre valg af skrothandler uanset hvilket metal du vil af med. Du kan se vores priser her på siden og kontakte os for at få markedets dagspris på dit skrot. Vi tager imod gammelt og nyt jernskrot som eksempelvis:
Olietanke (renset og opskåret)
Brændeovne
Radiatorer
Byggeskrot m.m.

Ved jernskrot af olietanke er det dog dit ansvar at rense og opskære olietanken før vi kan afhente den. Dette er et lovkrav for beskyttelse af både din, vores og miljøets sikkerhed.

Kontakt os for afhentning af jernskrot i Roskilde

Kontakt os allerede i dag med det skrot du har liggende. Det sparer dig en tur på lossepladsen og du tjener en god præmie. Vi kan kontaktes her på siden eller på telefon 40 11 62 81. Vi prioriterer vores kunder højt og tilbyder derfor hurtig afhentning inden for ganske få dage.

Send os en besked og få et tilbud

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os