Vi modtager messingskrot – Få afregning på stedet

Det er ikke mange, der er opmærksomme på, at man kan få penge sit messingskrot og lignende metaller. Her hos KJ Metalopkøb er vi konkurrencedygtige og tilbyder markedets dagspriser på messingskrot. Vi afhenter og afregner på stedet. Ring til os på 40 11 62 81 og få et uforpligtende tilbud på messingskrot på Sjælland.

Vi hjælper dig af med dit messing nemt og så får du endda penge i lommen. Vi kan modtage store som små mængder, Vi mener at genbrug er vejen frem for en grønnere fremtid. Vær med til at passe på miljøet og send dit messingskrot til genbrug hos os.

Opkøb af Messing – Vi er konkurrencedygtige

Messing er et værdifuldt materiale og kan selvfølgelig genbruges. Det anvendes i mange forskellige produkter og derfor er skrotpriserne ofte høje.

Messing er populært i både materialer og danske hjem. Har du messing, der ikke skal bruges mere, så sælg det til os. Vores skrothandel på hjul tager imod både gammelt og nyt. Kontakt os, hvis du har messing, som du gerne vil sælge – vi tilbyder markedets dagspriser. Priserne afhænger af mængden, men vi modtager både store og mindre mængder.

Bestil afhentning af messingskrot og støt miljøet

Der er mange grunde til at sælge sit messingskrot. Foruden at vi er konkurrencedygtige på priser af dit skrot, så er vi også miljøorienteret og sørger for at dit metal bliver sendt videre til korrekt genbrug. Vi opkøber alle typer af metaller i hele Danmark for både private og erhverv. Ved at sende dit metal og messing til genbrug igennem os, kan du være med til at reducere CO2 forbruget ved de store jernværker. Det er en del af kampen for en grønnere fremtid.

Vi kan afregne både vægt og pris med det samme ved afhentning. Vores priser er variable og konkurrencedygtige, vi giver altid markedets dagspris på dit metal. Så hos KJ Metalopkøb er du sikker på en god handel, når du sælger messingskrot. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 40 11 62 81, så kommer vores rullende skrothandel og afhenter.

Vi kører på hele Sjælland, dette inkluderer blandt andet: Gladsaxe, Næstved, Rødovre, Roskilde, Greve, Hedehusene, Taastrup.

Send os en besked og få et tilbud

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os