Afhentning af jernskrot Greve

Har du en masse jernskrot, som du gerne vil af med? Vi tilbyder afhentning af jernskrot i Greve og omegn. Vejning og afregning foregår på stedet, og du vil modtage markedets højeste dagspris på dit skrot. Kontakt os uforpligtende i dag, og hør hvornår vi kan komme ud til jer.

Miljøvenlig løsning for dit jernskrot i Greve

KJ Metalopkøb forsøger, at gøre det så miljøvenligt som mulig, når vi skal hente og genbruge dit jernskrot. Håndteringen af skrottet, samt videre sendelse til genbrug af ny produktion, gør at vi kan tilbyde en så miljøvenlig løsning, som mulig.

Når du bruger os, så du med til at mindske CO2 udledningen og bidrager til genbrugs ressourcerne.

Eksempler på jernskrot kan være:

  • Brændeovne
  • Radiatorer
  • Vandrør
  • Halmvogne
  • Landbrugsredskaber
  • Gødningsspredere
  • Og meget mere

En hurtig og nem løsning for dig, da du ikke behøver bruge timer på, at kører det hele på genbrugspladsen. Kontakt os i dag, hvis vi skal tage os af dit jernskrot!

Markedspris på dit skrot

Når vi afhenter jernskrot hos vores kunder, så modtager de altid den højeste daglige markedspris på skrottet. Så ikke nok med det er den nemmeste, mest miljøvenlige løsning, så får du også den maksimale pris for skrottet.

Ud over jernskrot, så tilbyder vi også afhentning af metalskrot, hvor der gælder de samme regler, som ved afhentning af jernskrot.

Kontakt os i dag, hvis vi skal hjælpe dig af med dit jernskrot i Greve

Ønsker du en nem, hurtig løsning til at slippe af med dit skrot? Kontakt os uforpligtende i dag på tlf. +45 40 11 62 81 eller på mail. kj@kjmetal.dk. Vi står klar til at hjælpe dig!

Send os en besked og få et tilbud

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os