Vi køber metalskrot med glæde og til gavn for miljøet

Vi opkøber alt inden for metalskrot og sender videre til genbrug. Giv os dit gamle metal og få penge for det. Vi vejer, afregner og afhenter på din adresse på Sjælland til markedets dagspris.

Vi tager både imod metal som aluminium, rustfrit stål, kobber, jern, messing og lignende. Ved at benytte KJ Metalopkøb til afhentning af dit metalskrot, kan du nemt komme af med affaldet, tjene penge og samtidig gøre noget godt for miljøet. Kontakt os40 11 62 81 allerede i dag, så giver vi markedets højeste dagspriser.

Dagspris på opkøb og afhentning af metal

Vores priser varierer alt efter typen af metal, mængden samt lokationen for afhentningen. Vi kan dog garantere dig de højeste dagspriser og vores priser er variable fra dag til dag. Du kan altid kontakte os40 11 62 81 for at høre om dine muligheder og priser.

Vi ønsker at være din foretrukne samarbejdspartner ved metalskrot og opkøb af metal i København og omegn. Sammen kan vi gøre en indsats for at passe på miljøet og mindske CO2 udledningen ved metalproduktionen. Dit genbrugsmetal kan være med til at mindske ressourcerne med op til 50% på de store jernværker. Der er altså flere fordele ved at benytte KJ metalopkøb til afhentning af dit metal, da vi videresælger til genbrug.

Opkøb af metal og metalskrot København

Vi har specialiseret os i metalskrot siden 1974. Med høj service, effektive processer, konkurrencedygtige priser og en miljøorienteret tilgang er vi det oplagte valg til skrot af dit metal. Vi tager imod gammelt som nyt metal fra både erhverv og privatpersoner. Udfyld vores kontaktformular, ring til os på 40 11 62 81 eller skriv en mail til kj@kjmetal.dk, så sender vi vores rullende skrothandler. Vi leverer altid dagsprisen og er konkurrencedygtige.

Vores løsninger er sikre og holdbare. Du kan derfor roligt kontakte os og være forsikret om en ordentlig behandling og uforpligtende pris. Vi glæder os til at høre fra dig og afhenter gerne store mængder fra byggepladser og containere.

Vi kører på hele Sjælland, dette inkluderer blandt andet: Gladsaxe, Næstved, Rødovre, Roskilde, Greve, Hedehusene, Taastrup.

Send os en besked og få et tilbud

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os