Afhentning af jernskrot Rødovre

Vi har gjort det nemt og attraktivt at skille sig af med sit jernskrot i Rødovre. Vi afhenter med glæde dit jernskrot og afregner på stedet. Så er du sikret på at få dine penge med det samme og undgår at bakse med dit jernskrot til den nærmeste skrotplads. Samtidig er du med til at passe på miljøet.

Vi tilbyder altid markedets dagspris for dit skrot. Dermed er du sikret den bedste handel hos os. Kontakt os allerede i dag på 40 11 62 81, så sender vi vores rullende skrotplads hurtigst muligt.

Vores skrotplads på hjul kommer til dig

Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt at afskaffe dit jernskrot miljørigtigt. Derfor kommer vi til dig. Vi servicerer både store og små mængder af jern, herunder også store byggepladser og containere.

Mange års erfaring med jernskrot i Rødovre og omegn

Vores mange års erfaring i branchen er din garanti for korrekt håndtering samt den bedste markedspris. Vi har specialiseret os i jern og andet metal, optimeret alle vores processer og sørget for at vores forretning er til gavn for dig. Vi tilbyder alt fra køb af dit metal- og jernskrot i Rødovre, afhentning samt eventuel nedrivning. Ved olietanke skal tanken dog være renset og opskåret, for at vi lovmæssigt må afhente dem. Det er derudover også til gavn for for både dig og miljøet.

Andre eksempler på jernskrot kunne være:

  • Brændeovne
  • Radiatorer
  • Vandrør
  • Halmvogne (uden dæk)
  • Landbrugsredskaber
  • Gødningsspredere mv.

Kontakt os endelig med dit skrot, så tager vi os af det. Det er nemt og hurtigt for dig.

Afhentning af Jernskrot i Rødovre – Hjælp miljøet!

Når du sælger dit jern til os, gør du en god tjeneste for miljøet. Vi sørger nemlig for, at det håndteres korrekt og sendes videre til genbrug og ny produktion. Vær med til at mindske CO2 udledningen og bidrag til genbrugsressourcerne.

Send os en besked og få et tilbud

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os