rustne rør

Afhentning af dit jernskrot med afregning på stedet

Vi tager os af dit jernskrot med vores rullende skrotbil hos KJ Metalopkøb. Vi både vejer og afregner på stedet. Vores afhentning af jernskrot gør det både nemmere for dig at skille dig af med jern, du får penge ud af dit skrot og du er med til at passe på miljøet. Der er altså mange fordele ved at benytte KJ Metalopkøb på Sjælland.

markedets dagspris for dit jernskrot hos os! Vi har variable priser, der sikrer, at du altid kan få dagens bedste handel. Ring til os på 40 11 62 81, så sender vi vores skrotplads på hjul.

Afhentning af jernskrot i København og omegn!

Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at benytte KJ Metalopkøb, og derfor tilbyder vi afhentning af jernskrot i København og omegn. Vi servicerer både store og mindre mængder fra eksempelvis byggepladser og containere.

Med mange års erfaring inden for metal- og jernskrot er vi det oplagte valg. Vi har specialiseret os i jern, og har optimeret processer og service til gavn for dig. Vi tilbyder både køb, nedrivning og afhentning af jern. Kontakt os omkring dit skrot, så giver vi markedets højeste dagspris.

Opkøb af gammelt jern til genbrug – beskyt miljøet

Vi ønsker at gøre noget godt for miljøet. Ved at lade os opkøbe gammelt jern og sende det videre til genbrug og nye produktioner, er du med til at passe på naturen. Når jern genbruges fra skrotbranchen, kan de store jernværker mindske ressourcerne med op til 50 %. Det er takket være kunder som dig, at vi i Danmark bidrager til denne genbrugsressource og er med til at begrænse CO2 udledningen.

Vi tager selvfølgelig imod både gammelt som nyt jern. Eksempler på jernopkøb kunne være:

  • Olietanke (Skal være renset og opskåret)
  • Brændeovne
  • Vandrør
  • Radiatorer
  • Landbrugsredskaber
  • Halmvogne (uden dæk)
  • Gødningsspredere og andet jernskrot

Ved skrot fra eksempelvis olietanke skal du sikre dig, at tanken er helt tom samt at lukkede tanke er opskåret. Ellers er det ikke lovligt for os at transportere din tank, og du risikerer at vi spilder olie på din grund, når vi afhenter. Afhentning af brændeovne og olietanke er mod betaling.

Vi klarer afhentning af jern og jernskrot i København – Ring til os i dag!

Kontakt os40 11 62 81 med dit skrot, så giver vi dig den højeste dagspris.

Vi kører på hele Sjælland, dette inkluderer blandt andet: Gladsaxe, jernskrot Rødovre, Roskilde, Greve, Hedehusene, Taastrup.

Send os en besked og få et tilbud

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot

Vi tager os af flere typer af skrot. Læs mere her på siden om vores afhentning af skrot eller kontakt os på 40 11 62 81. Vi betjener hele Sjælland og kommer til dig for at afhente dit skrot.

Vi håndterer alt metal og jern omhyggeligt ved at sortere, rense og sende det til et smelteværk for genbrug. Dette hjælper med at reducere CO2-udslip. Genbrug er ikke kun godt for miljøet, men forhindrer også metal og jern i at ende i de forkerte forbrændingsanlæg og sparer energi, som ellers ville blive brugt til fremstilling af nyt. Ved at kontakte os med dit skrot, sikrer du dig selv den bedste dagspris, og vi står for afhentning og korrekt bortskaffelse. Det er en enkel måde at gøre en forskel for miljøet på.

skrot med afhentning
Skriv til os

Ring til os